Lovászpatonai finomságok
logo_görbe

Lovászpatonai Feldolgozó és Kereskedelmi Start Szociális Szövetkezet

Bérfeldolgozás

Vállaljuk különböző gyümölcslevek készítését elsősorban almatermésű és bogyós gyümölcsökből, illetve lédús zöldségekből a vevők igényei szerint. Korábban készítettünk levet a következő gyümölcsökből és zöldségekből: alma, szőlő, körte, szilva, meggy, őszibarack, ananász, sárgarépa, sütőtök, céklarépa, uborka, paradicsom.

A tartósítás alapvetően hőkezeléssel történik, a forró levet hőálló tasakokba töltjük és azokat hermetikusan lezárjuk. A rendelhető kiszerelések 3 literes és 5 literes bag-in-box tasakok. Az aktuális ár a dobozokat nem tartalmazza, de megbeszélés alapján rendelhetők dobozzal együtt is.

Minimális feldolgozható mennyiség 200 kg, ennél kevesebb termény hatékony feldolgozását gépeink nem teszik lehetővé. Egyedi megegyezés alapján más feldolgozási tevékenységeket is vállalunk. A bérfeldolgozás aktuális árairól és a várakozási időről kérjük érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Kézi mezőgazdasági munkák végzése:
Vállaljuk kisebb ültetvényeken végzett kézi munkákat, amilyen munkákat már végeztünk: meggy ültetvény metszése, áglehordás, segédmunkák meggy gépi szedésénél, szilva szedése, alma szedése. Az árak egyedi megegyezés alapján kerülnek kialakításra.